En smidig flytt tack vare Annelunds Städ Service HB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft en del frågor och funderingar kring det här med flytthjälp i Landskrona med omnejd, och jag tänkte att jag därför skulle skriva ett inlägg om detta idag. Det är nämligen så att jag för bara några veckor sedan vände mig till Annelunds Städ Service HB, när vi flyttade från vår lägenhet till vårt nya hus. Vi kände att vi verkligen behövde hjälp av ett pålitligt och seriöst företag, då vi känner att det är alldeles för mycket arbete att göra på egen hand. Vi har ju tyvärr inte så mycket släkt och vänner som bor i samma område som oss, och då vi väntar barn, har jag väldigt svårt med att hjälpa till och lyfta tunga grejer. Annelunds Städ Service HBs personal är verkligen helt otroligt duktiga på allt som har med flytthjälp att göra. Någonting som vi även fann mycket imponerande är den kundservice som företaget erbjuder. Vi som kunder kände oss därför väldigt sedda och viktiga för företaget, och vi kunde därför känna oss väldigt trygga och säkra med vårt val av företag.

Hela processen gick väldigt smidigt, och vi är otroligt tacksamma över den hjälp som vi fått av Annelunds Städ Service HB. Det var så fantastiskt skönt att slippa tänka på det här med flytten, och istället kunna komma till vårt nya hus, och endast behöva packa upp våra grejer. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Landskrona, Lund, Svedala eller Trelleborg med omnejd att vända er till Annelunds Städ Service HB.